Tratamente Faciale

Becca Salon – Tratamente Faciale

<Cel mai Elegant Salon de Infrumusetare din Confort City>

<< Tratamentul Madonei – Oxigen Hiperbaric >>

Folosește oxigenul pentru a-ți schimba aspectul tenului tău!Becca-Salon-Oxigen-Hiperbaric

Madonna folosește tehnologia aceasta și este foarte mulțumită de rezultate!

OxyMED transformă un oxigen cu o puritate de 16-18% în oxigen cu o puritate de 98%! Acest oxigen este difuzat sub presiune pe piele, până în profunzimea dermului.

Ce obții? Tenul este mai luminos și mai strălucitor, ridurile se șterg, se reduc cicatricele, efectele de lăsare a pielii sunt combătute, reduce cuperoza și rozaceea, obții un ten neted și catifelat, iar pielea se simte, pur și simplu, înviorată!
Încearcă și tu pe pielea ta această tehnologie inovatoare și vezi efectele benefice! Permite-i tenului tău să se bucure și el de noul an!

Pregătim ședințe individuale sau pachete special pentru tine! Sună la Becca Salon ( 0771077332 ) și fă-ți o programare! 🙂

<< Mezoterapia virtulă >>

Toate ne dorim rezultate rapide, spectaculoase, chiar de la prima utilizare a unei terapii. De cele mai Becca-Salon-Mezoterapiemulte ori, acest lucru nu este posibil. Dar iată că mezoterapia virtuală este o tehnică revoluționară cu efecte vizibile chiar de la prima utilizare!

Această tehnică a fost creată pentru îmbunătățirea aspectului tenului, tratând un număr semnificativ de inestetisme, în funcție de substanța activă aleasă.

De exemplu, poți elimina din viața ta pielea ridată, pielea cu un tonus scăzut, tenul lipsit de strălucire și vitalitate. Mai mult, poți trata acneea, cearcănele sau pungile de sub ochi. Depinde care este problema ta cea mai spinoasă.

Prin această tehnică se induc 95% din substanțele active în celule, ceea ce înseamnă un efect rapid, impresionant. Un alt avantaj este că poți combina această terapie cu ultrasunetele, terapia LED sau CrioCool pentru un efect și mai spectaculos.

Îmbunătățește-ți aproape instant aspectul general al tenului! Fă-ți o programare pe facebook.com/BeccaSalon la salonul cosmetic Becca și bucură-te de aspectul tău. Întreabă de pachetele create special pentru tine și tenul tău.

<< Microdermabraziune >>

Această terapie este folosită practic înaintea oricărui tratament.Becca-Salon-Microderm

Este, de fapt, o exfoliere mecanică ce urmărește curățarea și regenerarea tenului. Tratamentul se poate efectua ușor pe orice zonă a feței, fie că e vorba de pliuri nazare sau conturul ochilor.

Un avantaj important este faptul că este complet non-invazivă, nedureroasă, iar rezultatele se văd după doar 15 minute. Cu ajutorul acestei terapii obții un ten mai luminos, reușești să reduci ridurile fine și de expresie, înlături cicatricele post-acnee, atenuezi petele solare și tratezi vergeturile proaspăt apărute.
În plus, microdermoabraziunea accelerează producția de colagen și elastină, dar și hidratarea naturală a tegumenului.

Fiind o terapie care se face înaintea oricărui tratament, o poți combina cu oricare dintre celelalte tratamente pe care le oferim. Pentru un efect spectaculor, îți recomandăm să combini terapia aceasta cu terapia cu ultrasunete și mezoterapia virtuală.

Sună la salonul cosmetic Becca pentru mai multe detalii despre pachetele de tratamente disponibile, dar și pentru a-ți face o programare. Tenul tău abia așteaptă să iasă la lumină! 😉

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati accesand pagina noastra “Contact” (click aici) sau direct la tel: 0771077332

Becca Salon preturi tratamente